Unapred se izvinjavam ako ovo pismo bude gramatički neispravno, ali ja sam školu dragi precedniče učio za vreme jednog Vašeg predhodnika pa su nam časovi bili skraćeni zbog restrikcija, nedostatka grejanja, zbog mitinga, demonstracija i koječega. Danas tog Vašeg predhodnika ministri Vaše vlade veličaju, ok ovo je slobodna zemlja svi smo slobodni ljudi i svi možemo da kažemo jasno i glasno šta mislimo.

Dragi moj precedniče NIKAD VIŠE!!!

Dragi moj precedniče, nikad više moj glas ni vi ni demokratska stranka nećete videti. Dragi moj precedniče nikada više sebi neću dopustiti da se u noći Vašeg i mog trijunfa (to sam doživeo i kao lični trijunf) zahvaljujete Tomi Nikoliću. Dragi moj precedniče, nikada Amfilohije neće glasati za vas kao što sam glasao ja i moj dečko. Dragi moj precedniče da ja sam GAY i bili ste moj precednik dok niste poslušali glas onog za kojeg ćete uvek biti izdajnik. Izdajnik kao što je i Zoran bio, ako ima boga negde gore neće dozvoliti da i Vama održi govor kakav je održao Zoranu. Da dragi moj precedniče možete im se šlihtati, možete ih slušati ali za njih će te uvek biti izdajnik. Ja i moj dečko smo za njih bolesni i rešili bi se oni nas u nekoj komori ili hladanjači a šta će oni sa Vama? No to je već sada Vaš problem dragi moj precedniče kao što ste Vi njihov problem a verujte da jeste i bićete sve dok ste tu gde ste. Dragi moj precedniče nikada ali nikada Vi nećete biti njihovi a dragi moj precedniče odavno niste ni naši. Niste više precednik onih iz demonstracija 96/97, niste više precednik nas koji smo bili ispred RTS-a 5. oktobra a njihov precednik nikad niste ni bili niti ćete biti. Ispada da sad niste ničiji pa tako je to kad hoćete da se dopadnete svima, kad hoćete podršku onih za koje ćete uvek biti izdajnik. Ali dragi moj precedniče sada ste izdali svoje izdali ste vojvođane, izdali ste manjine svih vrsta, izdali ste tolerantne, izdali ste razumne, izdali ste bogate duhom, izdali ste BUDUĆNOST.

Da nedužim doćiće neki izbori tražite glas od Amfilphika, Artemija, Pahomija, i Filareta ko zna, možda kao Sloba nekad dobijete i 115% podrške. A ja, ja ću na ulicu čim neko skupi muda i pozove na demonstracije.

I na kraju PROLEĆE JE A JA ŽIVIM U SRBIJI.

 
Peščanik.net, 09.03.2009.