Aleksandar Bijelić, koji je svojevremeno bio vozač Zorana Đinđića, demantovao navode Vladimira Popovića Bebe iznete u emisiji RTV B92 “Peščanik”.

On je rekao da će Popovića zbog kleveta tužiti.

Popović je u emisji “Peščanik”, “Atentat- naša privatna stvar” izjavio da se pratnja premijera Đinđića plašila njegovih reakcija te da mu nisu rekli da im nedostaju dva pripadnika obezbeđenja.

“Jedan od sagovornika, Vladimir Popović, izjavio je da smo se mi iz pratnje Zorana Đinđića, Milan Veruović i ja, Aleksandar Bijelić, plašili premijerovih reakcija, te da smo zbog toga prikrivali istinu od njega. Tako ga, prema Popoviću, nismo informisali da nam nedostaju dva pripadnika obezbeđenja, čije smo dnevnice navodno mi naplaćivali”, stoji u demantiju Bijelića.

“Odgovorno tvrdim da su izrečene optužbe neosnovane. Vladimira Popovića ću zbog klevete tužiti nadležnom sudu, gde će imati priliku da dokaže sve što je u pomenutoj emisiji izneo na moj račun. Iako je to od nas konstantno tražio, mi iz neposrednog okruženja premijera, Vladimiru Popoviću nikada nismo davali informacije o njegovom kretanju, a ponajmanje o privatnom životu. Nikada nisam prihvatio bilo čiji nalog koji bi mogao da ugrozi interes Zorana Đinđića, pa ni Vladimira Popovića”, navodi Bijelić u demantiju dostavljenom B92.

 
B92, 15.03.2011.

Peščanik.net, 16.03.2011.

Srodni linkovi: