Hteo bih da se osvrnem na dve teze koje ste izneli u svom prvom odgovoru gospodinu Obradu Beliću.

Kada kažete da “svi oni veoma dobro znaju da nikakvog zla tu nema, naročito kad su na drugoj strani ljudi koji su podržavali, pa i danas podržavaju, ratnu politiku, ratne zločine i ratne zločince”, previđate da su predstavnici tog “takozvanog manjeg zla” takođe podržavali ratnu politiku devedesetih, da su skrivali i podržavali ratne zločince i da ne propuštaju priliku da to i danas čine.

Zatim, kada govorite o debaklu LDP-a i usponu Dragana Đilasa, propuštate da pomenete da je upravo LDP tog i takvog Dragana Đilasa doveo na vlast u Beogradu i tamo ga bespogovorno držao do danas. Da nijednu drugu svinjariju nisu napravili, ovo bi bilo dovoljno da s pravom budu kažnjeni. Tvrdim da Aleksandar Vučić ne bi mogao da praktikuje ni deo đilasovske bahatosti kojom nas je častio LDP!

Dakle, kada se (s pravom) plašite onoga što sledi od raspojasanog Dragana Đilasa, nemojte da smetnete s uma da je to posledica LDP-ovog izbora za “manje zlo”.

Najzad, red je da oni što su se onomad busali kako su drugačiji od drugih, odgovorni svojim biračima i dosledni svojim principima, prvi padnu.

Ja se nadam da je to samo dobar početak.

 
Peščanik.net, 08.05.2012.