Tekst Sporazuma sa narodom, pištaljke i zastava Srbije

Foto: Predrag Trokicić

Da li ste znali da je Darvinova teorija evolucije pseudonauka podmetnuta od strane iluminatske oligarhije u cilju porobljavanja čovečanstva? Niste? Onda svakako ne znate ni da je Frojdova psihoanaliza „sredstvo za luciferijansku manipulaciju“, da su Stonsi bili „đavonadahnuti“, da je Džon Lenon bio „poklonik Lucifera“, niti da je ime američkog benda KISS zapravo akronim za frazu „knights in Satan’s service“ („vitezovi u službi satane“).

Ali ne brinite, sve ovo i još mnogo toga vezanog za iluminatsku i satanističku zaveru možete saznati čitajući dela Vladimira Dimitrijevića, poznatog čačanskog publiciste i autora knjiga poput ovih: „Od Elvisa do Antimadone: hrišćanstvo i muzička revolucija“, „Od Svetog Save do Đerđa Soroša“ i „Hominterna i gejstapo“.

Ako nemate vremena da sa zakašnjenjem prolazite kroz bibliografiju ovog znamenitog hrišćanskog publiciste i člana političkog saveta pokreta „Dveri“, opet nemojte očajavati, imaćete prilike da ga čujete uživo u subotu, 9. marta sa bine protesta „1 od 5 miliona“.

Kako javlja televizija N1: „Učesnici protesta 1 od 5 miliona u Beogradu blokiraće u subotu 9. marta zgradu Radio televizije Srbije na sat vremena, a ta blokada upozorenja biće održana pod parolom: Dosta smo mi gledali vas, sada ćete vi nas. „Pošto rukovodstvo Javnog servisa ne da istini prostor u informativnom programu, pokazaćemo im mi kako izgleda Dnevnik slobodne Srbije”, saopštio je organizator. Okupljanje će početi u 18. sati kod Platoa ispred Filozofskog fakulteta, gde će se obratiti publicista Vladimir Dimitrijević.”

Protesti 1 od 5 miliona već neko vreme imaju problem – taj problem je uporno razmimoilaženje između većine demonstranata koji su tu da bi podigli glas protiv režimske uzurpacije institucija, medijskog mraka i uništavanja demokratije, i Saveza za Srbiju koji pokušava da ovo građansko nezadovoljstvo artikuliše u političku platformu, ali nikako ne uspeva da čuje šta mu okupljeni građani poručuju. Građani viču „Vučiću lopove!“, SzS čuje – Kosovo je Srbija. Građani poručuju – demokratija, sloboda, besplatno zdravstvo i obrazovanje za sve, a SzS odgovara – shvatili smo, stop obaveznoj vakcinaciji.

Dokle će potrajati ova igra gluvih telefona? Dok opozicione elite ne shvate da njihov zadatak nije da građanima diktiraju sopstvene ideološke fiksacije i opsesije, već da slušaju šta im građani poručuju, i hvataju beleške. Ili dok građani ne shvate da su naprosto pozvali pogrešan broj i da se treba obratiti nekom drugom.

Peščanik.net, 09.03.2019.

PROTESTI 2018/19.